رفتن به مطلب
نحوه ی گذاشتن مطلب در انجمن
درخواست طراحی جلد برای رمان
قوانین و راهنمای ارسال کتاب در حال تایپ آمورش مخصوص تازه واردین
bahareh.s

طرز تهیه ی کوردن بلو مرغ

پست های پیشنهاد شده

مواد اصلی

فیله سینه مرغ
۲ عدد

ادویه
به مقدار لازم

پنیر گودا
۵ ورق

ژامبون
۵ ورق

تخم مرغ
۱ عدد

آرد سوخاری
۱ پیمانه

روغن مایع
به مقدار لازم

1
ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌کوب آن‌ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه‌دار شوند

۲
سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله‌ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آن‎ها را به ۱ عدد تخم‌مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید.

۳
روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند

 

709p_images_-_2020-01-09t132620.201.jpg

  • لایکت میکنم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...