رفتن به مطلب
نحوه ی گذاشتن مطلب در انجمن
درخواست طراحی جلد برای رمان
قوانین و راهنمای ارسال کتاب در حال تایپ آمورش مخصوص تازه واردین
aydaabn

طرز تهیه انواع دسر🍩🍭

پست های پیشنهاد شده

🔹 طرز تهیه کیک ساده خانگی

📝 مواد لازم :

1️⃣ بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

2️⃣ آرد ۳ لیوان

3️⃣ شیر ۱ لیوان

4️⃣ تخم مرغ ۳ عدد

5️⃣ روغن مایع ۱ لیوان

6️⃣ شکر ۱.۵ لیوان

7️⃣ وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ ابتدا آرد،وانیل،بیکینگ پودر و نمک(یک پینچ) را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید.شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.این مرحله خیلی مهم است.

2️⃣ روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.

3️⃣ قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

🔹 طرز تهیه بستنی هلو

📝 مواد لازم :

1️⃣ هلو یک کیلو

2️⃣ پودر شکر۲۵۰ گرم

3️⃣ خامه یک بسته

4️⃣ آبلیمو تازه دو قاشق سوپخوری

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ هلو را با پوست خرد کرده در فریزر بگذارید تا یخی شود.

2️⃣ خامه را با نیمی از پودر شکر مخلوط کرده و در فریز بگذارید تا اندکی یخی شود.

3️⃣ زمانی که دور تا دور خامه یخی شد، از فریزر خارج کرده و با همزن حدود 7 تا 8 دقیقه می زنیم تا دو برابر شود.

4️⃣ سپس خامه را در یخچال گذاشته و هلو را از فریزر خارج می کنیم.

5️⃣ باقیمانده پودر شکر را روی هلو ریخته و با میکسر (استیک کوپ) میکس می کنیم.

6️⃣ سپس پوره هلو را کم کم به خامه افزوده و فولد می کنیم.

7️⃣ آب لیمو را هم اضافه کرده و هم می زنیم. زمانی که خامه و پوره هلو یکدست شد، در دیگ لعابی ریخته و با درب بسته در فریزر می گذاریم.

8️⃣ هر 30 دقیقه یک بار از فریزر خارج کرده و هم می زنیم. مجددا در فریزر می گذاریم تا از یخی شدن بستنی جلوگیری شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

🔹 طرز تهیه ژله انار

 

📝 مواد لازم :

1️⃣ شکر ۵ قاشق غذا خوری

2️⃣ خامه‏ ۱ لیوان

3️⃣ شیر ۱ لیوان

4️⃣ ورقه ژلاتین کوچک ۱۰ عدد

5️⃣ اسانس وانیل چند قطره

6️⃣ دانه انار ۲ لیوان

7️⃣ پودر ژله سبز ۱ بسته

8️⃣ پودر ژله انار ۲ بسته

 

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ ابتدا ۱ لیوان دانه انار را داخل قالب بریزید و پخش کنید

2️⃣ ۱ بسته پودر ژله انار را با با ۱ لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با ۱/۲ لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی دانه های انار بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

3️⃣ پس از اینکه ژله بسته شد ۱ لیوان باقی مانده دانه های انار را روی ژله بریزید و پخش کنید

4️⃣ سپس بسته دوم ژله انار را آماده کنید ( ۱ بسته پودر ژله انار را با با ۱ لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با ۱/۲ لیوان آب سرد مخلوط کنید ) و روی لایه قبلی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

5️⃣ برای تهیه لایه کرم خامه ای ابتدا شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید.

6️⃣ ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از اینکه نرم شد به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید ( شیر باید ولرم باشد تا نبرد ).

7️⃣ کرم خامه ای را روی ژله انار که بسته شده است بریزید و قالب را مجدد داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس ژله سبز را آماده کنید ( ۱ بسته پودر ژله را با با ۱ لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با ۱/۲ لیوان آب سرد مخلوط کنید ) و روی باقی لایه ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود.

8️⃣ پس از آماده شدن قالب ژله را کمی داخل آب داغ قرار دهید و پس از اینکه از قالب جدا شد در داخل ظرف برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...