رفتن به مطلب
نحوه ی گذاشتن مطلب در انجمن
درخواست طراحی جلد برای رمان
قوانین و راهنمای ارسال کتاب در حال تایپ آمورش مخصوص تازه واردین
aydaabn

طرز تهیه انواع غذا😋🍕

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

🔹 طرز تهیه سمبوسه

📝 مواد لازم :

1️⃣ سیب زمینی 4 عدد متوسط

2️⃣ تره خورد شده یک مشت

3️⃣ پیاز یک عدد کوچک

4️⃣ فلفل ادویه نمک به میزان دلخواه

5️⃣ نان به میزان لازم

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ سیب زمینی ها را میشوییم و با مقدار آب کم آبپز میکنیم.

2️⃣ پیاز را خلال میبریم و توی مقداری روغن تفت میدهیم وقتی پیاز طلایی رنگ و سبک شد تره را اضافه مینماییم. 4-5 دقیقه تفت دادن کافیه.

3️⃣ سیب زمینی ها را رنده میکنیم و به مخلوط پیاز و تره اضافه میکنیم.

4️⃣ بعد از یک تفت 5 دقیقه ایی نمک و فلفل و مقداری زردچوبه اضافه میکنیم.

5️⃣ نان ها را دایره میبریم و از مخلوط به دست آمده مقداری توی نان میگذاریم و نان را میپیچیم و توی روغن سرخ میکنیم.

6️⃣ این سمبوسه را با سس تند میل نمایید.

ویرایش شده توسط aydaabn

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

🔹 طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

📝 مواد لازم :

1️⃣ برنج 4 پیمانه

2️⃣ مرغ 4 تکه

3️⃣ پیاز خرد شده نگینی 1 عدد

4️⃣ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

5️⃣ زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری

6️⃣ گلاب 1 قاشق غذا خوری

7️⃣ زرشک 1 پیمانه

8️⃣ خلال پسته 100 گرم

9️⃣ کره پنجاه گرم

0⃣1️⃣ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

1️⃣1️⃣  ادویه جات : زردچوبه - نمک - شکر

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.

2️⃣ پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود. زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.

3️⃣ در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم .

4️⃣ پس از تفت خوردن این مواد با هم آن را به مرغ پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به خورد مرغ برود از این مرحله به بعد حرارت گاز باید کاملا ملایم بوده و بدون هم زدن اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه غلیظ و جا افتاده شود.

5️⃣ مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ای 1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع برای براقیت برنج داخل تابه ریخته و زرشک های پاک شده و شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.

6️⃣ یک کفگیر برنج را که زعفرانی کرده ایم به زرشکی که تفت داده شده است اضافه می کنیم و بعد از آن خلال پسته را داخل آن میریزیم  و در نهایت این مواد را پس از مخلوط شدن روی برنج دم کرده ریخته و مرغ و سسی که از قبل در حرارت ملایم پخته شده است را با آن سرو می کنیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

🔹 طرز تهیه کوکو ذرت

📝 مواد لازم :

1️⃣ ذرت کنسرو شیرین ۱ قوطی

2️⃣ تخم مرغ ۲ عدد

3️⃣ سیر ۲ حبه

4️⃣ نمک و فلفل به مقدار لازم

5️⃣ آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری

6️⃣ گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

7️⃣ روغن به مقدار لازم

🔖  طرز تهیه :

1️⃣ ابتدا تخم‌مرغ‌ها در ظرف مناسب شكسته و پس از هم زدن آنها را با نمك، فلفل، آرد و سیر رنده شده مخلوط می‌كنیم.

2️⃣ دانه‌های ذرت را به همراه گوشت چرخ كرده به مخلوط مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم.

3️⃣ از مخلوط آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینكه یك طرف آن سرخ شد، طرف دیگر كوكو را سرخ می‌كنیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

🔹 طرز تهیه لوبیا پلو

📝 مواد لازم :

1️⃣ گوشت ران گوسفندی : 400 گرم

2️⃣ پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ

3️⃣ لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم

4️⃣ رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

5️⃣ زرد چوبه : 1 ق مربا خوری

6️⃣ دارچین : 1 ق مربا خوری

7️⃣ پودر کاری : 1 قاشق مربا خوری

8️⃣ پودر زعفران : 1 قاشق چایخوری

9️⃣ فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری

0️⃣1️⃣ نمک ، روغن و کره : به میزان لازم

 

🔖 طرز تهیه :

1️⃣ ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود ، سپس پیاز را داخل آن میریزیم و با کمی نمک تفت میدهیم.

2️⃣ در پیاز سرخ شده گوشت تکه ای و ریز شده را میریزیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

3️⃣ بعد از اینکه پیاز ها آب انداخت زرد چوبه را داخل آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز ها سرخ شوند.

4️⃣ سپس رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و نصف دارچین گفته شده داخل گوشت ها می ریزیم و کاملا هم میزینم.

5️⃣ نیم لیتر آب داخل مواد گوشت و پیاز سرخ شده میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت ها بپزند ، در این فاصله لوبیا ها را در ظرف دیگر و با کمی روغن تفت میدهیم و در آب گوشتی که به جوش آمد اضافه میکنیم .حرارت آن را کم میکنیم تا به آرامی مواد کنار هم بپزند و آب آن تبخیر نشود.

6️⃣ در 10 دقیقه آخر پخت نمک و نصف پودر زعفران را هم داخل مواد لوبیا پلو میریزیم.

7️⃣ وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را از روی حرارت بر میداریم تاکمی سرد تر شود.

8️⃣ در این فاصله برنج از قبل شسته شده و خیس خورده را آبکش میکنیم سعی کنید برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن با مواد خمیر نشود.

9️⃣ ته قابلمه ای که میخواهیم لوبیا پلو را در آن دم کنیم مقداری روغن و زعفران دم کرده میریزیم و با ته دیگ سیب زمینی کف قابلمه را پر میکنیم.

0⃣1️⃣ سپس مقداری از برنج را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بعد یک لایه از مواد لوبیا که هیچ آبی ندارد روی برنج میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا برنج سفیدی داخل قابلمه نداشته باشیم و این لایه ها را تا آخر ادامه میدهیم.

1️⃣1️⃣ از باقی مانده دارچین هم میتوانید برای لای برنج ها استفاده کنید.در آخر هم چند سوراخ با ته قاشق داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.از دم کنی هم برای در قابلمه استفاده کنید تا برنج بعد از بخار کردن نرم نشود.

2️⃣1️⃣ بعد از اینکه برنج پخت میتوانید مقداری کره ذوب شده و یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بکشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×
×
  • جدید...