رفتن به مطلب
آخرین اخبار
  • به انجمن کتابساز خوش آمدین : لطفا بعد عضویت حتما با مقررات و قانون کتابساز آشنایی داشته باشید از این که مارو انتخاب کردین سپاس گذاریم
نحوه ی گذاشتن مطلب در انجمن
درخواست طراحی جلد برای رمان
قوانین و راهنمای ارسال کتاب در حال تایپ فراخوان جذب ویراستار + آزمون ویراستاری

Crazy_girl

کاربر فعال
  • تعداد ارسال ها

    277
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

آهنگ من

آخرین بار برد Crazy_girl در 3 بهمن 1397

Crazy_girl یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است !

اعتبار در سایت

403

درباره Crazy_girl

  • درجه
    مدیر بخش رمان

آخرین بازدید کنندگان نمایه

498 بازدید کننده نمایه
  1. آهنگت عالیه دختررررر!:58a88098a004b_default_t(4):

    1. Crazy_girl

      Crazy_girl

      :(i212):مثه چشات

  2. سلام خواهری.. خوبی؟؟؟

    چن سالته..

    اصل میدی؟؟:58a8809b5565a_default_t(10):

    1. Crazy_girl

      Crazy_girl

      جاوخ ببخشید جیگر😮😮

      ندیدم

      من ملیسا چارده کرج تو؟:(i306):

  3. Crazy_girl

    خبر دارین من به ترتیب دارم تر میزنم تو امتحانام
  4. Crazy_girl

    @Crazy_girl دوست دارم
  5. Crazy_girl

    @Shahpar
  6. Crazy_girl

    دو بچه عه ترسیده خو
  7. Crazy_girl

    روانی
  8. Crazy_girl

    پاشو درس کن بعدا به دردت میخوره
  9. Crazy_girl

    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی سبزی پلو با ماهی سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در طول سال طرفداران خاص خودش را دارد به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود که در شب تحویل سال ( عید نوروز ) طبخ می شود. با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سبزی پلو با ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سبزی پلو با ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. مواد لازم برای ۴ نفر مواد لازم سبزی پلو با ماهی برنج ۴ پیمانه ماهی ۴ عدد سبزی پلویی ۴۰۰ گرم نمک ۳ قاشق غذاخوری ادویه ماهی به اندازه کافی پودر سیر۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری مغز لیمو عمانی خشک شده فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری آویشن نصف قاشق غذاخوری پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱قاشق غذاخوری تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به اندازه کافی گوجه فرنگی خشک شده ۲ قاشق غذاخوری دستور پخت طرز تهیه سبزی پلو با ماهی ابتدا سبزی پلویی را که از ترکیب شوید،جعفری،تره و گشنیز هست را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و یا در خردکن می ریزیم تا خرد شود. در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم و سبزی های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا آب آن ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و تابه را کنار می گذاریم. سپس قابلمه ای متناسب با مقدار برنجانتخاب می کنیم و داخل آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب بجوش بیاید و برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج تغییر حالت بدهد.سپس کمی از برنج را بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج مغز پخت بود و وسط آن کمی گیر داشت و سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن است در این لحظه سبزی را به برنج اضافه می کنیم و می گذاریم یک قل بزند و بعد داخل آبکش می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا آب داخل آن کاملا خشک شود و روغن کف قابلمه می ریزیم و اگر تمایل دارید ته دیگ نان یا سیب زمینی داشته باشید سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و روی روغن کف قابلمه می چینیم و یا نان را کف آن می گذاریم و کمی از برنج را با کفتگیر کف قابلمه می ریزیم و کمی هل و دارچین روی برنج و سبزی می ریزیم و مجددا برنج و سبزی را می ریزیم تا برنج را کامل در قابلمه می ریزیم و کره را ورقه ورقه می کنیم و ورقه ها را روی برنج می چینیم و نصف لیوان آب دور قابلمه می ریزیم و ۱ قاشق زعفران روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا بخار در آن بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا خوب برنج پخته شود و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد برنج را خاموش می کنیم چون زمان بیشتر باعث از بین رفتن سبزی پلو می شود. سپس ماهی را به قطعات تقریبا کوچک برش می زنیم و می شوییم و در کاسه ای گوجه فرنگی خشک شده ،تخم گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه ،پودر پاپریکا،لیمو عمانی خشک شده،نمک ،آویشن،پودر سیر و پودر سیاه را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روغن زیتون یا روغن مایع روی ادویه ها می ریزیم به مقداری که مایه خمیر شکل شود و سفت یا شل نشود و بعد تکه های ماهی را داخل این مایه خمیری می زنیم تا کاملا ماهی ها آغشته به آن شود و بعد روی سینی فر فویل می کشیم و ماهی های طعم دار کرده را روی سینی می چینیم و به مدت ۱۰ دقیقه گریل را روشن می کنیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها آماده شوند. می توانید ماهی ها را نیز در تابه نیز سرخ کنید. کف تابه روغن می ریزیم و ماهی را داخل آن قرار می دهیم تا یک طرف ان سرخ شود و بد ماهی را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.پلو را در دیس می کشیم و ماهی سرخ شده را نیز در دیس می کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.
  10. Crazy_girl

    طرز تهیه شیرینی نان خامه ای دستور پخت شیرینی نون خامه ای خانگی به سبک و روش قنادی هانون خامه ای از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های خامه ای می باشد و طرفدارن بی شماری دارد. کمتر کسی پیدا می شود که عاشق شیرینی نون خامه ای نباشید و دست رد به سینه این شیرینی های خوشمزه بزند. در ابتدا شاید فکر کنید درست کردن شیرینی نان خامه ای به سبک قنادی فروشی ها در خانه بسیار مشکل باشد.ولی در واقعیت اصلا این طور نیست و فقط کافی است یکبار دست به کار شوید و این شیرینی های نون خامه ای خوشمزه را در خانه درست کنید. مطمئنا بعدش همیشه از این نون خامه های خوشمزه درست خواهید کرد و از مهمان خود با این شیرینی های خوشمزه پذیرایی خواهید کرد.به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی های نون خامه ای آشنایی ندارید ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی های نان خامه ای را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی نون خامه ای خوشمزه و مجلسی درست کنید. مواد لازم شیرینی نون خامه ای تخم مرغ ۴ عدد آرد 120 گرم خامه قنادی نیم کیلو شکر یک قاشق مرباخوری وانیل مصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری کره ۵۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر مراحل تهیه شیرینی نان خامه ای1. ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. برای شروع در یک تابه مناسب کره را به همراه مقداری آب, روغن و شکر روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود و شروع به جوش های زدن های ریز بکند. وقتی یک دو جوش ریز زد، آرد را اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا آرد مثل حلوا یک طرف ظرف جمع شود.2. حالا خمیر شیرینی نون حامه ای را از روی حرارت برمی داریم و بازش می کنیم تا کاملا خنک شود. در این مدت زمان 4 تا تخم مرغ را در یک ظف مناسب می شکنیم و هم می زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ ها باهم مخلوط شود. بعد از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را طی سه مرحله به خمیر اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا به خورد خمیر برود.3. وقتی تخم مرغ ها به صورت کامل با خمیر مخلوط شد وانیل و و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس خمیر شیرینی نان خامه ای را توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه می ریزیم. توجه کنید خمیر شیرینی نان خامه ای براق، چسبنده و کشدار می باشد.4. در این مرحله کف سینی فر کاغذ روغنی می انداریم و مواد را با فاصله توی سینی می ریزیم و این کار را تا تمام شدن خمیر شیرینی نون خامه ای انجام می دهیم. پس از آن سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم تا نون های خامه ای حجم شون سه برابر شود و رنگ شان تغییر کند. (فر گرم شده یعنی فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد داغ شده)5. پس از اینکه شیرینی های نون خامه ای به خوبی پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کاملا سرد شوند. توجه کنید بافت نان خامه ای بعد از پخت، پوک و تو خالی می شود. حالا نوبت اضافه کردن خامه به داخل شیرینی های نان خامه ای است.6. برای این کار خامه قنادی را توی میکسر می ریزیم و با دور تند به مدت یک ریع می زنیم تا فرم بگیرد. حالا خامه فرم گرفته را توی قیف می ریزیم و با ماسوره داخل شیرینی های نان خامه ای سرد شده می زنیم و بعد از تمام شدن کار، شیرینی های نون خامه ای را داخل یخچال نگهداری می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرنی های نان خامه ای خوشمزه لذت ببرید.
  11. Crazy_girl

    شیرینی نخودچی یکی از بهترین و خوشمزه ترین ایده ها برای یک عصرانه لذیذ با چای است. امروز قصد داریم تا شما را با طرز تهیه شیرینی نخودچی به همراه نکات مهم و طلایی برای تهیه بهتر آن آشنا نماییم و نکات اساسی را در این رابطه در اختیار شما هنرمندان عزیز قرار دهیم که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود و مفید باشد. این شیرینی یکی از بهترین نوع شیرینی های ایرانی به شمار می رود و شما می توانید به راحتی در منزل خود با رعایت یک سری اصول طلایی شیرینی نخودچی را که بسیار پرطرفدار نیز می باشد تهیه نمایید. لازم به ذکر است که برای طرز تهیه به روغن جامد، آرد نخودچی، شکر ساییده شده و یا پودر قند، پودر پسته و یا خلال پسته و پودر هل نیاز داریم. باید خاطر نشان کرد که این شیرینی از جمله تنقلات خوش طعم و محبوب اکثر افراد می باشند و اگر شما مایل هستید تا یک شب به یاد ماندنی برای میهمانان خود رقم بزنید به شما توصیه می کنیم تا این خوراکی خوشمزه را حتما خودتان تدارک ببینید و پذیرایی باشکوهی از مهمانانتان داشته باشید. شیرینی نخودچی را در منزل تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. شیرینی نخودچی از شیرینی های سنتی قزوین به شمار می رود و حتما باید در تهیه آن از آرد و و روغن مرغوب استفاده گردد تا شیرینی نخودچی با کیفیت عالی به دست آید. مواد لازم شیرینی نخودچی روغن جامد : ۲۵۰ گرم آرد نخودچی : نیم کیلوگرم شکر ساییده شده یا پودر قند : ۲۵۰ گرم پودر پسته یا خلال پسته : به اندازه لازم پودر هل : یک قاشق چای خوری طرز تهیه شیرینی نخودچی ابتدا پودر قند را به همراه روغن داخل ظرفی بریزید. با همزن دو دقیقه مخلوط شکر و روغن را هم بزنید. پودر هل را به آن اضافه و مایه شیرینی را هم بزنید تا رنگ کرم بگیرد. سپس آرد نخودچی را الک نمایید. آرد نخودچی را به مایه شیرینی بیفزایید و مواد را هم بزنید تا آرد جذب روغن گردد. خمیر شیرینی را با دست ورز دهید تا جمع گردد( از ورز دادن زیاد بپرهیزید چون خمیر شیرینی با ورز زیاد نرم می گردد) خمیر را درون کیسه ریخته و ۱-۲ ساعت را در مکانی خنک بگذارید تا خمیر استراحت نماید. سپس خمیر شیرینی را در کف یک سینی پهن نمایید و قالب مخصوص را درون آرد برنج زده و تکان دهید و قالب بزنید. فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا خوب داغ گردد. خمیر شیرینی قالب زده شده را با فاصله کم درون سینی فر قرار دهید. روی هر شیرینی ها مقداری پودر پسته و یا یک خلال پسته بگذارید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود. سپس سینی فر را خارج کرده و بگذارید تا شیرینی کمی خنک گردد. سرانجام آن ها را درون ظرفی برای سرو قرار دهید. نکات طلایی پخت شیرینی نخودچی برای تهیه شیرینی نخودچی از مواد مرغوب بهره ببرید تا کیفیت آن عالی شود. برای ایجاد طعم خوب، هل تازه را آسیاب کنید تا شیرینی بعد از پخت طعم و عطر بی نظیری پیدا کند. می توانید به جای روغن از کره استفاده نمایید. اگر می خواهید تا شیرینی نخودچی بعد از پخت سفت گردد ۱۰۰ گرم آرد را به جای ۱۰۰ گرم آرد نخودچی استفاده کنید. لازم به ذکر است که شیرینی نخودچی در فر تغییر حجم و شکل نخواهد داد و اگر این اتفاق بیفتد یعنی شما مواد اولیه را درست استفاده نکرده اید. باید بدانید که شیرینی نخودچی وقتی داغ است شکننده می باشد پس تا خنک شدن آنها صبور بوده و به آن ها دست نزنید.
  12. Crazy_girl

    باور کن آموزندس مدام تسلیم نمیشن حتما مچکر
  13. Crazy_girl

    اصن خاک بر سری نیس
  14. Crazy_girl

    این شکلیه فازم
×
×
  • جدید...